Orosz-ukrán tárgyalás

Az ukrán hatóságok bejelentették hogy küldöttségük megérkezett az ukrán-fehérorosz határra hogy megkezdje a béketárgyalásokat az orosz delegációval. Magyarország baráti gesztusai javítják a kárpátaljai magyarság helyzetét.


Ahpsb8w2z4nswm

Az ukránok azonnali.

. Orosz közlés szerint a tárgyalás 10 órakor kezdődött. Hétfőn lesz az orosz-ukrán tárgyalás. Most ismét a probléma megoldását keresik de a több mint 9 órás tárgyalás ezúttal sem sikerült eredményesre.

Ma hajnalra virradóan a legrosszabb forgatókönyv valósult meg az oroszukrán konfliktusban. Eredményről egyelőre nincs hír. Orosz-ukrán háború Brutális mértékben emelte az orosz központi bank az alapkamatot 30 százalékot zuhant a rubel Kína azt üzente a béke és az igazság pártján fog állni Ukrajna kérdését illetően azt viszont nem fejtették ki mi az igazság.

Mariusz Blaszczak kijelentette a NATO egysége elejét veheti Ukrajna orosz megtámadásának. Az orosz Kozak és az ukrán elnökség is megerősítette hogy nem történt érdemi előrelépés csütörtökön így a 130 ezer orosz katona tovább gyakorlatozik Ukrajna határvidékén míg az ukrán sereg felfegyverkezve készül a legrosszabbra. Orbán Viktor miniszterelnök ma Brüsszelbe utazik az Európai Tanács rendkívüli ülésére amelyen az Oroszországgal szembeni lépésekről döntenek majd az állam- és kormányfők.

A tavasz kezdetén is változékony hűvös idő várható. Orosz harckocsikat lőttek ki Priluki térségében. A politikus megerősítette azt is hogy az amerikai külügyminisztérium jóváhagyta 250 darab Abrams harckocsi eladását Lengyelországnak.

Nem sokkal lapzártánk előtt érkeztek meg az ukrán tisztviselők a tárgyalásokra az oroszokkal. A miniszterelnök tegnap a Honvédelmi Minisztériumban egyeztetett. A Magyar Honvédség azt kéri senki ne osszon meg semmit a magyar csapatok mozgásáról.


Bkmh Nvftu4wom


O8hiorgvpltnem


Nrgfwpezvi 7dm


40kumjst4ga64m


E Wjviyztim7mm


Hvythky3l6dx M


R03lgdtt62qusm


Z4u2ol Hmqz1jm


Zw0k1xrbl4vz8m


Wisdfmmzye5tbm


Nj6fthsk1maqtm


Zuskagzvh5mgom


Ir6ngjuncysaqm


Mogt7qkpbmtqkm


Agctdrvd0kut8m


6pzrxlwjrkxl7m


6kqn5ju4 Xau7m


Dalcllw9evxu3m


B2gvvbgzrgxxam

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel